Servicii

Iti multumesc ca ai accesat siteul nostru si speram ca serviciile oferite de echipa noastra sa raspunda nevoilor tale.

Am dezvoltat acesta companie din pasiunea pentru date, automatizare si dorinta de a obtine cat mai multe informatii cu un minim de efort. Suntem o echipa tanara, pasionata si intotdeuna cautam sa inovam si sa aducem performanta prin ceea ce facem:  oferim solutii de raportare cat mai eficiente, gasim cele mai bune modalitati de prezentare a indicatorilor prin data visualization si pregatim experti in Excel si Tableau prin cursurile noastre.

excel dataviz.ro dataviz

Asadar, daca folosesti Excel in activitatea ta si cel putin o data te-ai gandit cum ar fi ca un raport la care lucrezi 40 minute in fiecare zi sa il ai gata in mai putin de 5 minute, atunci esti unde trebuie.

Pentru o activitate de raportare cat mai bine structurata, in linie cu dinamica pietei oferim: consultanta pentru raportare automatizata, consultanta pentru intocmirea raportelor, automatizare pentru procesare de date si dezvoltare cu ajutorul VBA.

tableau dataviz.ro dataviz

Daca esti cu un pas inaintea tuturor si folosesti Tableau pentru o prezentare cat mai dinamica a datelor prin intermediul data visualization, atunci suntem aici si pentru tine. Putem realiza personalizat businessului tau: dezvoltare si optimizare de dashboarduri complexe si surse de date, cat si servicii de mententanta si optimizare inTableau Server.

excel training dataviz.ro dataviz

In ultimul rand, daca vrei ca  oamenii din echipa ta sa fie mai performanti si mai eficienti, noi te ajutam si ii pregatim oferind cursuri de Excel si Tableau pentru nivel incepator, mediu si avansat. Avand in fiecare zi oportunitatea sa lucram cu aceste programe, vedem beneficiile lor atunci cand sunt utilizate la potential maxim. De aceea, scopul nostru este ca toti cursantii sa fie cat mai bine instruiti si sa le trezim dorinta de a invata si mai mult dupa terminarea cursurilor.

Daca ti-am trezit intersul te asteptam cu un mail pe contact@dataviz.ro sau prin completarea formularului din pagina de contact in care sa ne spui mai multe despre nevoile tale.

_ _ _ _ _ _ _
.
.

Stefan Stoian ma numesc, sunt autorul principal al acestui blog si ma mandresc cu o pasiune foarte mare pentru data science si toate descoperirile pe care le poti face cu ajutorul acesteia.

Mai multe detalii despre experienta mea profesionala poti gasi pe profilul meu de LinkedIn.

Certificari Tableau:

certificat Tableau

Certificari Microsoft:

 

microsoft certificare